Kardioloski pregled, specijalisticki pregledi – Lekar Beograd

Da li svi ne vodimo računa o svom zdravlju. Da li je to zanemarivanje i problema i signala kojinam se javljaju u početku injihovo ignorisanje kasnije nanosi trajne probleme. Da li je kasno kada već osetimo tegobe i da li je sve to moglo da bude drugačije da smo samo na vreme otišli kod doktora.Nekada problem i predstavlja odlazak i maltretiranje po bolnicama, zakazivanje specijalističkih pregleda, gubljenje vremena i čekanja u redovima. Možda je spas da pogledate na ovom sajtu Lekar Beograd i vidite da postoje akcije za specijalističke preglede i da sve možete završiti u najkraćem mogućem roku. Specijalističke preglede vrše naši najeminentniji stručnjaci. Imate mogućnost da po pristupačnim cenama obavite niz pregleda i konsultacija sa doktorima – specijalistima.

Postoje i bolesti koje se javljaju tiho i koje nosimo, a ne primećujemo ih, lagano nas ubijaju. Takvi su problemi sa srcem, a već kada se pređu četrdesete treba početi sa nekim redovnijim pregledima. Imate preventivne kardiološke preglede, gde možete analizirate razne okolnosti i parametre i da li spadate u rizičnu kategoriju, i koliko ste. Davanje rezultata i pregledi i kontrola pritiska su neki početni kardioloski pregledi. Za one koji već znaju i imaju parametre koji ukazuju na probleme tu su ultrazvučni pregledi i kolor dopler. lekarska ordinacija Dr Nestorov je opremljena sa svim neophodnim uređajima za dijagnostiku i kontrolu vašeg zdravlja.

Izdvojte minimalno vremena i kontrolišite redovno svoje zdravlje, jer preventiva je nabolji lek. Lekar Beograd i specijalistički pregledi po specijalnim akcijskim cenama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *