Spremite se na vreme za leto

Sigurno ste svedok da vreme „leti“. Zato nije na odmet da uvek budete bar korak ispred njega. Savetujemo da već počnete sa pripremama za leto.

Putne torbe za ležerno putovanje na odmor

Gotovo smo ubedjeni da svako od nas sa nestrpljenjem čeka leto i zasluženi letnji odmor. Iz tog razloga savetujemo da kofere ili putne torbe nabavite na vreme, ukoliko ih već nemate. Proverite svoj garderober i utvrdite šta je potrebno da dokupite. Prilikom kupovine vodite računa o materijalima od kojih su odevni predmeti napravljeni, i uvek birajte pamuk ili lan. Naravno, još jedan kupaći kostim nikad nije na odmet, kao i naočare za sunce.

Peskiri i zaštita od Sunca

Ono što je neophodno svake godine obnoviti su svakako peškiri za plažu. Birajte tanje peškire koji se lako mogu osušiti, i koji su izradjeni od čistog pamuka. Savetujemo da se ove godine, umesto glomaznih torbi za plažu, odlučite za cegere. Cegeri torbe su ponovo moderni i vrlo praktični, pre svega u vrelim letnjim danima.

Naravno, vi svakako znate šta vam je najpotrebnije, da li su to: šeširi, marame, kreme za sunčanje, nakit u veselim bojama ili nešto sasvim drugo. Ali ono što mi znamo jeste da je dovoljno da nabacite osmeh na lice i prepustite se čarima leta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *