Tapete, zavese, kreveti, prekrivaci – ulepšajte sobu

Verovali ili ne, ponekad su sitnice dovoljne da vaš životni prostor dobije sasvim novu dimenziju. Potrebno je malo mašte i para da od sasvim jednostavne sobe dobijete luksuznu.

Promenite izgled svoje sobe

Ukoliko su vaši zidovi okrečeni u jednu boju, foto tapete  su idealno rešenje. Mogu se naći veoma povoljno, a sami ih možete postaviti. Takođe i plastificirane tapete možete postaviti na jedan zid samo, a lako se peru.  Zavese su takodje jedna od stvari koje možete zameniti kako bi osvežili prostor. Dodatni luksuz sobi daju i draperije, pa ukoliko ste ljubitelj tkanina, ukrasite vaše prozore. Kada su u pitanju kreveti, oni privlače pažnju zahvaljujući prekrivačima koji su na njima. U zavisnosti od tipa sobe, na raspolaganju vam stoji čitav niz različitih prekrivača. Ukoliko je reč o sobi za mališane, na raspolaganju vam stoje prekrivači za decu sa motivima crtanih junaka, u različitim bojama i od različitog materijala. Isto kao i posteljine za krevet koje možete upariti sa prekrivacima. Imate i posebne posteljine za decu, kao i posteljine za bracni krevet.  Prekrivači za bračni krevet mogu biti različiti. Na raspolaganju vam stoje luksuzni prekrivači koji se savršeno uklapaju u spavaće sobe koje imaju zavese i draperije. Za osobe koje volije jednostavnost savetuju se indijski prekrivači koji su uglavnom radjeni od lana ili štepani prekrivači izradjeni od pamuka.

Kao što i samo vidite, za velike promene potrebno je malo. Ukoliko ste kreativni možete i sami eksperimentisati i od starih stvari napraviti nove detalje za vašu sobu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *