Ženske tašne (pismo, kozne), torbe

Deo ženske opreme koji nije samo modni detalj, već jednostavno neizostavan deo koji je potreban u svakodnevnom životu je zenska tasna ili zenska torba. Neizostavni i najbolji prijatelj svake žene. Zenska tasna se nosi u svakoj prilici, tasne za posao, tasne za svaki dan, tasne za izlazak, male tasne, velike tasne, zenske pismo tasne za najsvečanije prilike. Kao što vidite tašne ide svugde sa vama.

Kada kupujete svoje tasne (sve zavisi od količine novca sa kojom raspolažete) morate voditi računa i sa kakvom garderobom raspolažete, odnosno kako ćete ih uklopiti sa cipelama, jer obično kozna tasne idu uz kozne cipele. Tašna mora da bude izdržljiva, da ima dosta pregrada, da bi se lakše snašli kada treba brzo da izvučete nešto iz nje, da je ne bi istresali celu tasnu.

Zenske torbe su malo veće od tašni, ustavri neko i ne pravi razliku između tašne i torbe. Tašne su elegantnije, dok su torbe veće i uglavnom se nose na pijac, ili torbe za šoping. Postoji dosta praktičnih torbi koje mogu da posluže za svaki dan, kao tasne ili torbe za svaki dan. Dobre torbe imaju dodatne džepove gde možete da stavite ključeve i novčanik. Dobra torba ima jake ručke koje će izdržati nekda vuljačenje i po nekoliko kilograma robe, namirnica i slično. Svaka žena godina skuplja i pravi svoju kolekciju tašni i torbi, ali uvek postoji jedna koja je omiljena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *